Je kunt weer meedoen met Serious Ambtenaar!

 

Wil jij je als ambtenaar je kennis inzetten voor een maatschappelijke vraagstuk en geld ophalen voor het goede doel van 3FM Serious Request? Doe mee op 19 december aan Serious Ambtenaar in Apeldoorn! Als vrijwilliger werk je één dag in een team van tien ambtenaren aan het oplossen van een vraagstuk van een overheidsorganisatie. Die organisatie doneert daarvoor geld aan 3FM Serious Request. Dit jaar gaat de opbrengst naar kinderen die door een ramp of conflict hun ouders, broers of zussen kwijt zijn. Vorig jaar haalde het initiatief 64.000,- euro op.

Dit jaar ontmoeten de ruim 100 ambtenaren elkaar in de gemeentewerf van de gemeente Apeldoorn. De dag is een mooie gelegenheid om als vrijwilliger je netwerk te vergroten, buiten de kaders te denken, een bijdrage te leveren aan het goede doel én een leuke dag te hebben. Je kunt ook mee doen als verslaggever en je (visuele) verslagtalenten in te zetten voor een maatschappelijk vraagstuk. Deze zevende editie organiseer ik samen met enthousiaste professionals vanuit verschillende (overheids)organisaties in samenwerking met de gemeente Apeldoorn. Ik zou het leuk vinden als je meedoet! Aan het einde van de dag brengen we samen het opgehaalde huis naar het Glazen Huis. Aanmelden kan via de site van Serious Ambtenaar  of via info@seriousambtenaar.nl.

Puck van Tilburg

Bestuurskundige. Werkt als bestuursadviseur bij de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zit in het bestuur van FUTUR.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: