Roel in ’t Veld en Albert Jan Kruiter spreken de publieke professional aan

WederzijdsDeze maand is ‘Wederzijds’ verschenen, een handzaam werkschrift voor de publieke professional van Roel in ’t Veld en Albert Jan Kruiter. Het vormt het vervolg op hun eerdere publicatie ‘Hij begrijpt er dus helemaal niets van!’ (pdf). Samenwerking is een voorwaarde om publieke waarde te creëren. De auteurs nemen echter steeds weer waar dat samenwerking gebrekkig blijft. In het werkschrift gaan de deelnemers daarom door middel van twee laboratoria in op de uitwerking van de talloze aanbevelingen uit ‘Hij begrijpt er dus helemaal niets van!’, wanneer deze worden toegepast in een gespannen praktijksituatie.

Bent u nieuwsgierig naar deze nieuwe publicatie? Kijk dan op de site van IKPOB.

 

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: