Jury #Javhj17 bekend!

De feestelijke verkiezingsavond Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017 is op 19 januari aanstaande in Utrecht. Een vakjury bepaalt wie de titel #JAvhJ17 een jaar lang mag uitdragen. De jury let op wie een ambassadeur voor jonge ambtenaren kan zijn, een unieke visie heeft en het vakmanschap van ambtenaren als geen ander uit kan dragen. De winnaar krijgt daarnaast de wisseltrofee én een fantastische ervaringsprijs van VNG Internationaal. Met trots maken we bekend dat dit jaar de jury bestaat uit:

Kim Putters (juryvoorzitter), Directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) en bijzonder hoogleraar Beleid en Sturing van de Zorg in de Veranderende Verzorgingsstaat, Erasmus Universiteit Rotterdam
Maarten van Diggelen
, Senior trainer en adviseur bij Bestuursacademie Nederland
Stientje van Veldhoven, Tweede Kamerlid voor D66 en oud-finalist Jonge Ambtenaar van het Jaar
Arre Zuurmond, Ombudsman regio Amsterdam en Overheidsmanager van het Jaar 2016
Liang de Beer, vice-voorzitter FUTUR Jonge Ambtenaren Netwerk

Publieksprijs

Naast de eervolle titel van Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017 is er de publieksprijs. De winnaar van de publieksprijs krijgt een opleidingscheque van de Bestuursacademie ter waarde van €5000,-. Jij kunt bepalen wie de publieksprijs wint! Wordt het Teun Meulepas, Karen van Ruiten, Hans Hindriks of Eveline Zeeman? Breng nu je stem uit voor de publieksprijs.

Reserveer jouw kaartje

Erbij zijn als jouw favoriete kandidaat wint? Vraag op de site van FUTUR je gratis kaartje aan voor de verkiezingsavond in de Winkel van Sinkel in Utrecht.

Print

Puck van Tilburg

Bestuurskundige. Werkt als bestuursadviseur bij de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zit in het bestuur van FUTUR.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: