10 november: symposium ‘De Jurist aan Tafel’

De samenleving en de rol van de overheid verandert. Waar moet je je als gemeentejurist op voorbereiden om mee te blijven doen en het verschil te blijven maken? ‘De Jurist aan Tafel’ is het eerste gratis symposium van Nederland waar de rol van de gemeentejurist tegen het licht wordt gehouden middels presentaties, pitchsessies en workshops.

Op 10 november a.s. organiseren de gemeenten Amsterdam, Utrecht en Zaanstad in samenwerking met het traineebureau DisGover het symposium ‘De Jurist aan Tafel’. DisGover Legal staat voor een overheid die flexibel kan meebewegen met veranderingen en verwachtingen weet te managen.

De toekomst van de gemeentejurist

De ‘Jurist aan Tafel’ brengt een discussie op gang. Mensen laten nadenken over de veranderende rol van de overheid en de gevolgen voor hun functie als jurist in deze overheid, is het uitgangspunt. Hoe? Door de juristen actief de toekomstige veranderingen te laten ervaren.

Ben je benieuwd wat jou in de toekomst te wachten staat als gemeentejurist? Ga je graag in gesprek met collega’s van andere gemeenten? Meld je dan snel aan via www.dejuristaantafel.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: