Wie wordt de beste ambtenaar van het jaar?

PD Top 100

Publiek Denken organiseert ook dit jaar weer de verkiezingen van de beste ambtenaar van Nederland, ook bekend als de PD Top 100 (voorheen de PM Top 100): “Met deze verkiezing wordt de aandacht gevestigd op een beroepsgroep die vooral achter de schermen opereert.” Wie van ons, ambtenaren en publieke professionals, verdient een schijnwerper?

Tot 1 oktober kun je een collega nomineren. Er wordt een jury- en publieksprijs uitgereikt, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen rijksoverheid en decentrale overheden (gemeenten, provincies en waterschappen) en tussen management, beleid en uitvoerend/ondersteunend. Heb je al iemand in gedachten? Vul dan even dit formulier in!

En wie was de vorige winnaar ook alweer? Dat lees je hier.

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: