“Uiteindelijk doen we het natuurlijk allemaal voor de burger”

Logius is niet de eerste overheidsorganisatie die een video maakt waarin de medewerkers in beeld komen. De Belastingdienst en de NVWA gingen bijvoorbeeld al voor. Ook deze film geeft echter weer een mooi kijkje achter de schermen. Wat doen de collega’s van Logius en hoe dragen zij bij aan een beter Nederland?

Lieke Lap, Lup van der Bunt en Theo van Diepen vertellen wat hen drijft en laten zien hoe hun werk eruitziet. Ze werken in opdracht van UWV, Douane, gemeenten, maar … “uiteindelijk doen we het natuurlijk allemaal voor de burger”. Mooi gezegd, Lieke!

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: