Ambtenaar in beeld: Elanor Boekholt-O’Sullivan

“Stoer sociaal talent met avonturenzin” kopte de Volkskrant vandaag. De krant doelde daarmee op Elanor Boekholt-O’Sullivan, de nieuwe commandant van vliegbasis Eindhoven. Een mooi portret waarin de diversiteit van het werken bij de overheid weer eens goed in beeld wordt gebracht.

Onze rubriek “Ambtenaar in beeld” laat ambtenaren zien die in de landelijke media “in beeld” zijn. Binnen de overheid was Elanor al langer bekend. Ze gaf begin dit jaar namelijk een zogenaamde omooc: een lezing via video. Dubbel in beeld dus, onze Elanor. En terecht!

 

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: