Wat doen ambtenaren? Achter de schermen bij de Belastingdienst

Iedereen kent de Belastingdienst. Althans, we worden er allemaal mee geconfronteerd. Maar wat gebeurt er eigenlijk achter de schermen. Wat doen ambtenaren bij de Belastingdienst eigenlijk? Wat komt er allemaal kijken bij de 9 miljoen aangiften die jaarlijks binnenkomen? Meer dan je denkt. Dat maakt dit filmpje mooi duidelijk.

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

1 reactie

  1. 14 juli 2016

    […] niet de eerste overheidsorganisatie die een video maakt waarin de medewerkers in beeld komen. De Belastingdienst en de NVWA gingen bijvoorbeeld al voor. Ook deze film geeft echter weer een mooi kijkje achter de […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: