Kaartverkoop Jonge Ambtenarendag gestart #JAD16

 

De kaartverkoop van de tiende Jonge Ambtenarendag op donderdag 31 maart in Schiedam is gestart! Het thema van dit jaar is ‘The Perfect Fit’: je talenten benutten, in balans blijven, met energie en focus je doelen bereiken. De Jonge Ambtenarendag (JAD) helpt je om de balans te vinden tussen privé, werk en je persoonlijke groei. 

Programma

In de ochtend is internationale storyteller Paul Hughes te gast.  Hij tekent op 10 meter papier terwijl uit vertelt hij over nieuw leiderschap. Daarna kun je zelf je programma vaststellen tijdens de workshoprondes. Er zijn er dit jaar maar liefst drie!  De workshops en activiteiten vallen onder de volgende thema’s:

· Ik Leef: de balans houden tussen privé en werk, kennismaken met mogelijkheden om gezonder en bewuster te leven

· Ik Werk: je eigenheid en talenten leren benutten en inzetten in je werk, je toegevoegde waarde zien

· Ik Groei: ontwikkeling op het gebied van kennis en vaardigheden, verken en verlaat je comfortzone

Tijdens de dag vertelt o.a. Jan van Ginkel over het geheim van jong blijven, betoogt Martijn Aslander het einde van de overheid en overtuigt Remko van der Drift dat fouten maken moet. De Schiedamse Olympisch Kampioen Mark Huizinga sluit de dag af. Hij neemt je mee in zijn strubbelingen nadat hij niet meer trainde voor de olympische spelen. Waarom zou ik me nog in het zweet werken? vroeg hij zich af. Hij geeft je mooie lessen om te leren om in The Perfect Fit te blijven!

Meld je aan!

Ieder jaar organiseert een groep enthousiaste jonge ambtenaren de Jonge Ambtenarendag. Iedereen die jong van geest is, is welkom. Zin in deze dag gekregen? Bestel je tickets voor 35,- Euro voor de JAD’16 via de website. Klik hier voor meer informatie over het programma.

 

 

Puck van Tilburg

Bestuurskundige. Werkt als bestuursadviseur bij de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zit in het bestuur van FUTUR.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: