Ben jij een serious ambtenaar?

Serious Ambtenaar

Foto: RTV Oost

Fase 1 van Serious Ambtenaar is achter de rug: eind 2015 zijn 90 opdrachten bij elkaar gebracht voor een totaalbedrag van €450.000. DJ Domien neemt de cheque in ontvangst: “Dat zijn 2250 jongeren die hiermee een startkapitaal kunnen ontvangen om daarmee een eigen bedrijfje te beginnen!”

Nu is fase 2 bezig: vrijwilligers koppelen aan alle opdrachten. Als vrijwillige ambtenaar werk je twee dagen in je eigen tijd in een team van acht tot tien enthousiaste vrijwilligers aan een voorgelegd vraagstuk bij een andere organisatie. Zo draag je bij aan het goede doel en kun je tegelijkertijd kennis delen, netwerken en samenwerken met collega`s uit andere vakgebieden. Super, toch?

Aanmelden kan tot 11 maart en je kunt kiezen welke data voor jou het beste uitkomen: vrijdag 1 en 8 april of donderdag 14 en 21 april. Ben je benieuwd welke opdrachten er allemaal zijn? Kijk dan hier. Er zit vast een interessant project tussen waaraan je jouw kennis kunt bijdragen!

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: