Ren je rot

FlyerIn een eerdere blog hier concludeerde ik dat het cliché van luie ambtenaren absoluut niet klopt en dat wij eigenlijk ontzettend sportief zijn. Wij organiseren, of doen mee aan, vele sportevenementen, competities en los-vaste sportactiviteiten, al dan niet competitief en/of verbonden aan een goed doel.

Ons overzicht van sportactiviteiten is zeker nog niet compleet, getuige het recente e-mailtje van een collega van de gemeente De Wolden. Op 24 januari 2016 wordt namelijk de derde editie van de Ambtenarencross georganiseerd in recreatiegebied Schoonhoven te Hollandscheveld (Drenthe). De Ambtenarencross is een crossloop voor ambtenaren, waarbij het mogelijk is om 5 of 10 km hard te lopen. Inschrijven kan tot donderdag 21 januari 12.00 uur. Daar hoeven we ons dan in ieder geval niet voor te haasten!

Op dit blog willen we ruimte bieden aan ambtenaren om een evenement aan te kondigen en/of te verslaan. Laat het ons weten via de site, Twitter of Facebook.

 

Maarten ter Horst

Werkt voor een middelgrote gemeente in de Randstad. Doet dingen in het vastgoed én organisatieontwikkeling. Is oprichter van I AMbtenaar. Houdt van halfvolle glazen, maar is positief kritisch. Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: