Eerlijk zullen we alles deell’en

Deell FestivalDe kenniseconomie, werken in netwerken en kennisdeling. Soms blijven het toch wat vage begrippen. Het Deell Festival brengt daar verandering in. Het Deell Festival wil een laagdrempelige manier zijn om kennis te delen en energie los te maken binnen én tussen organisaties. Want zo stelt de organisatie: “Kennis doe je niet meer alleen op uit boeken en formele opleidingen, maar steeds meer via het netwerk om je heen.”

Het concept: geen ‘professionele’ trainers, maar bevlogen medewerkers die over hun eigen vakgebied vertellen aan collega’s. Van 9 t/m 22 november kun je van Zuid-Holland tot en met Friesland meer dan 200 workshops volgen, gegeven door meer dan 30 organisaties. Zo kun je met de Nationale Politie aan de restauranttafel voor een diner om te leren over samenwerking, leer je de magie van egostrippen om jezelf en anderen in beweging te krijgen en kun je de Candy Game spelen om verstandig om te leren gaan met je beschikbare tijd.

Zelf een goed idee voor een workshop? Maar nog twijfels over je skills als potentiële workshopleider? Volgens de organisatie van het Deell Festival is het zeker niet nodig om expert te zijn. Om een workshop te geven is de voorwaarde dat je organisatie deelneemt aan het Deell Festival. Deell neemt je in dat geval werk uit handen met o.a. een stappenplan voor de voorbereiding, online platform en een Deellcommunity die blijft bestaan na afloop van het evenement.

Kijk op www.deell.eu voor meer informatie.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: