Ambtenaar neergestoken in Enschede!

In de Enschedese wijk Dolphia is vanmorgen een ambtenaar neergestoken. Hij kreeg zes messteken en zijn auto is vernield. Het gaat om een medewerker van het wijkteam Oost. Gelukkig is hij niet in levensgevaar.

Het is nog onduidelijk wat de aanleiding voor de steekpartij is. Op internet wordt gespeculeerd dat er een verband is met de plannen om een asielzoekerscentrum te vestigen in de buurt. Daar is echter nog geen bevestiging van.

De steekpartij vond plaats op de Telgendijk (klik op de kaart hieronder). Voor meer nieuws en foto’s, zie Dagblad Tubantia.

Actuele aanvulling 16.30 uur

Ondertussen is bekend geworden dat de ambtenaar is verwond met een stanleymes. Hij was zelf in staat om de politie in te lichten. Die doet nu onderzoek. Burgemeester Van Veldhuizen van Enschede roept op geen overhaaste conclusies te trekken over de aanleiding van de steekpartij en het onderzoek van de politie af te wachten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Omgeving Telgendijk - Openstreetmap

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: