Volg de #a20dag live via De Ambtenaar!

Rechts in het scherm kun je alle Twitterberichten over de #a20dag15 volgen, maar De Ambtenaar heeft Puck van Tilburg en Davied van Berlo als verslaggevers gestuurd om live in beeld te brengen wat er gebeurt. Meer over de Dag van de Ambtenaar 2.0 op a20dag.pleio.nl!


Live verslag van de #a20dag15

Door Puck van Tilburg en Davied van Berlo

De dag wordt afgesloten met een borrel. Dank aan de organisatoren en aan de provincie Noord-Brabant voor een goed georganiseerde dag met interessante werkgroepen. De #a20dag15 was op Twitter weer de gehele dag trending topic, mede met dank aan de razende reporters van De Ambtenaar:

Overzicht van Twitter over de #a20dag15

15.26u De laatste keynotespreker Richard van Hooijdonk (@RvHooijdonk) vertelt dat hij recent een RIVD chip in zijn huid heeft ingebracht. Het zal niet lang duren voordat hij kan pinnen met zijn bitcoins met zijn hand. Van Hooijdonk is een trendwatcher en laat allerlei nieuwe ontwikkelingen zien.

 

15.30

De ambtenaar 2.0 dag heeft niet alleen keynote sprekers, maar ook een keynote listener. Ze heeft geluisterd naar de grondtoon van de dag en heeft vooral veel gehoord over techniek. Stephanie sluit af met een mooie filosofische boodschap: Breng alles was je hoort in balans.

14.16u

14.05u

13.58u

12.20u De lunchlezing van Dick van Gooswilligen over crisiscommunicatie bij de nationale politie begint! Hij vertelt onder andere over de Wet van Pleuris!

      12.10u Alle gasten krijgen een heerlijke lunch voorgeschoteld met dank aan de provincie Noord-Brabant.

11.30u De tweede ronde begint! Ambtenaren leren alles over doe-democratie, trends van nu, Service Design en tools om slimmer te werken van de gemeente Hollands Kroon!

  10.30u De eerste ronde workshops begint. Mooie workshops over onder andere dienstverlening en het geven van presentaties. De leukste titel van een workshop is van Tamara Huffmeijer, Frans Rewijk en Ferdi Jansen; Publieke ondernemers: van dikke stront naar vette shit!

9.45u Nu spreekt Jan Willem Alphenaar (@jwalphenaar) over de snelheid waarmee de wereld verandert. De boodschap van Jan Willem: Alles verandert en zal blijven veranderen.

  09.35u Christophe van der Maat (@cavandermaat) is gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant. Hij vertelt hoe hij de organisatie wil vernieuwen om zo nog betere resultaten neer te zetten voor Brabant. Hij vindt de passie van ambtenaren belangrijk en wil daarom virtueel aangestuurde werken.

 

09.30u Hans Damen (@hansdamen) heeft de ambtenaar2.0 dag geopend! Hij trapt af met een stukje van de tekst van Brabant van Guus Meeuwis en bedankt de provincie Noord-Brabant voor de gastvrijheid.

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: