Een caleidoscoop van ambtenaren

Het werk van ambtenaren is enorm divers en veelzijdig. Dat blijkt wel uit de nieuwe blogsite van Werken voor Nederland. Klik op de knop en er schuiven er 200 gezichten van collega’s voorbij. Als het schuiven stopt krijg je het verhaal van een accountmanager, een trainee, een jurist of een hoofdredacteur.

De 200 blogs geven een mooi beeld van de afwisselende functies en plekken waar ambtenaren aan het werk zijn. Het geeft in een mooi inkijkje in de bijdrage die we leveren aan het beter functioneren van ons land. En heb je een blog uit, dan klik je gewoon door naar de volgende: draaien maar!

200 portretten

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: