Terugblik: Eerste Kamer bespreekt #normalisering

Eerste Kamer. Foto Rutger van den DikkenbergVanmiddag besprak de Eerste Kamer het wetsvoorstel van CDA en D66 om de arbeidsrechtelijke positie van ambtenaren gelijk te stellen aan die van werknemers in de private sector, ook bekend als de normalisering. Als je meer wil weten over dit onderwerp, lees dan deze blogs op De Ambtenaar terug en bekijk de agenda en achtergrondstukken van de Eerste Kamer.

Via Twitter was de discussie goed te volgen. Hieronder vind je alle berichten met als hashtag #normalisering. De bovenste is de meest recente dus door omlaag te rollen kun je de standpunten van de verschillende partijen teruglezen.


Ook minister Plasterk was aanwezig:

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: