Bedankt, ambtenaren, namens Nederland!

Tien meest concurrerende economieën ter wereld.Als ambtenaren werken we voor Nederland. We zetten ons in voor het algemene belang met als doel om ons land nog fijner te maken dan het al is. Het is vaak moeilijk om het resultaat van al die inspanningen concreet te krijgen, maar wordt dat wel degelijk zichtbaar. Zoals vandaag.

Het World Economic Forum presenteerde vandaag namelijk zijn Global Competitiveness Report, waarin op basis van een groot aantal aspecten wordt bepaald hoe concurrerend een land is. Nederland blijkt vijfde te staan, o.a. doordat we zo’n betrouwbare overheid hebben.

En daar zorgen wij met z’n allen voor, ambtenaren. Klopje op je schouder dus. En dan snel weer aan het werk … voor Nederland!

 

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: