A+O Magazine: weer vol met ambtelijk vakmanschap

Voorkant A+O Magazine“Zelfsturing is geen individuele ontwikkeling, maar een organisatievraagstuk”, aldus lector Manon Ruijters van hogeschool Stoas in Wageningen. Ruijters is geïnterviewd over professionele identiteit voor het nieuwste nummer van A+O Magazine, dat weer vol staat met verhalen van ambtelijk vakmanschap.

Andere onderwerpen die deze keer aan bod komen zijn design thinking, het gebruik van de koerskaart in Almere, leren en ontwikkelen in Zaanstad en Emmen, mobiliteit in Friesland en Ambt24, het jaarlijkse evenement over ambtelijk vakmanschap dat dit jaar in Amersfoort plaatsvindt.

 

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

1 reactie

  1. Paul Weststeijn Paul Weststeijn schreef:

    Goed om stil te staan bij ons vak. Misschien ben ik er wel bij.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: