Ambtenaar in beeld: Nicolette van Berkel

Uitzicht vanuit de Brandaris

De BrandarisSinds 1323 staat er een vuurtoren op Terschelling. De huidige Brandaris staat er al sinds 1593 en is nog steeds in werking. De vuurtoren wordt beheerd door het ministerie van Infrastructuur & Milieu en bemenst door Nicolette van Berkel. Via het Twitter-account deelt ze regelmatig het overweldigende uitzicht vanaf haar werkplek. Is dit nu een raamambtenaar?

Nicolette van BerkelNiet zo gek dus dat ze de aandacht trok van het radioprogramma Nachtkijkers, waar ze onlangs – hoe toepasselijk – optrad als baken in de nacht. Eerder had de Leeuwarder Courant al eens een artikeltje aan haar gewijd en had ze Piet Paulusma over de vloer die zijn weer presenteerde vanaf haar werkplek. Kortom, deze ambtenaar is ruimschoots in beeld!

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: