Alle ambtenaren verzamelen! 9 oktober is het #A20dag!

Dag van de Ambtenaar 2.0 op 9 oktober 2015

Al voor de zesde keer wordt de Dag van de Ambtenaar 2.0 georganiseerd: met nul budget maar veel enthousiasme … om te laten zien dat het creëren van waarde niet om geld gaat. Dit jaar zijn alle ambtenaren te gast op het provinciehuis van Noord-Brabant in ‘s-Hertogenbosch. Er is keuze uit zo’n veertig sessies en het is helemaal gratis. Inschrijven kan op a20dag.pleio.nl

Een greep uit de inhoud: de Ambtenaar 2.0 Dag gaat over slimmer & eigentijds werken, serious gaming, persoonlijke presentatie, netwerkorganisatie, open data, open overheid, cybersecurity, apps, burger- en overheidsparticipatie, sociale media, webcare en ga zo maar door. Alles wat je nodig hebt om als ambtenaar bij de tijd te blijven.

Bij de vijfde editie in Lelystad kwamen zo’n 500 enthousiaste ambtenaren opdagen. De inschrijving voor dit jaar staat momenteel op 250. Kortom, je kunt je collega’s en andere contacten nog meenemen naar een dag vol inspiratie. Hang de poster op en zet de banner op het intranet. Een enthousiaste collega heeft zelfs een filmpje gemaakt. Tot 9 oktober!

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: