Wie is volgens jou de beste ambtenaar van 2015?

PM TOP 100

In 2011 was het gezinsmanager Ganna van Bijleveld, in 2012 projectleider Renate Westdijk, in 2013 generaal Hans Damen en in 2014 mobiliteitsadviseur Sjors van Duren. Elk jaar kiezen ambtenaren uit hun midden een “beste ambtenaar”, een collega die boven de toch al hoge standaarden van ambtenaarschap is uitgestegen.

Ook dit jaar kunnen we weer een uitzonderlijke collega-ambtenaar naar voren schuiven.Wie is jouw opgevallen? Waarom is hij of zij een bijzonder ambtenaar? Tot 28 augustus kun je jouw kandidaat aanmelden. Uiteraard mag je je inzending ook nog toelichten op De Ambtenaar. Wie weet helpt het …

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: