NVVB organiseert Serious Ambtenaar 5

De Gemeente Schiedam heeft het stokje van Serious Ambtenaar overgedragen aan de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB). Schiedam heeft het afgelopen jaar 150 opdrachtgevers gevonden en 750.000 euro binnengehaald voor het goede doel. Het ambtenareninitiatief is daarmee een van de grootste bijdragers aan Serious Request.

Serious Ambtenaar levert al vier jaar een belangrijke bijdrage aan de landelijke campagne Serious Request van radiozender 3FM en het Rode Kruis. De komende editie wordt aandacht gevraagd voor de toekomst van kinderen en jongeren in oorlogsgebieden, de ‘next generation’. Arthur Dallau, directeur van de NVVB, heeft aangegeven deze editie ook studenten te willen gaan betrekken.

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: