Je bent jong en vertelt graag over je werk als ambtenaar …

ProDemos

ProDemos, zoals je hierboven kunt zien het huis voor democratie en rechtstaat, zet zich in om breder bekend te maken hoe de democratie en de politiek in Nederland werkt. Dat gebeurt via internet (denk aan de Stemwijzer) en in het land, maar ook door schoolklassen rond te leiden op het Binnenhof vanuit hun pand aan de Hofweg (voor wie er bekend is: boven Dudok).

Ambtenaren vervullen een cruciale rol in hoe onze democratie en politiek werkt, dus ProDemos zoekt (liefst jonge) ambtenaren die willen vertellen over hun werk. Heb je een half uurtje op vrijdag na de lunch en wil je een extra bijdrage leveren aan de publieke zaak, dan kun je je melden bij de vereniging van jonge ambtenaren Piazza JongRijk. In september gaan ze weer van start!

 

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: