Investeer deze zomer in je eigen kennis!

Kranten. Foto Jeroen Bosman

Ambtenaren laten miljoenen euro’s liggen aan opleidingsbudgetten, zo meldde Binnenlands Bestuur dinsdag. Dat geld had je kunnen gebruiken om jezelf bij te scholen of eventueel zelfs om je om te scholen. In een veranderende overheid moet je meeveranderen immers!

FNV en A+O fonds Rijk waren blijkbaar ook op de hoogte van die cijfers want op dezelfde dag werd een enquête gelanceerd om je te helpen duidelijk te krijgen welke opleiding of cursus goed zou zijn voor jou. Bij het invullen kun je zelfs een iPad winnen. En dan voegt het A+O fonds zelfs een zomerschool toe als aanbieding.

Gewoon even doen dus. Die enquête, de zomerschool, de opleidingsbudgetten … die zijn er voor jou!

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: