Ambtenaar in het nieuws: Jacqueline Dubois

Afgelopen maandag begon de eerste van zes afleveringen van het programma Kijken in de ziel over rechters. In totaal komen twaalf rechters aan het woord. “Ik zit daar namens de rechtsstaat. Namens de samenleving.” Bekijk de eerste aflevering.

Eén van de rechters, Jacqueline Dubois, sprong blijkbaar zodanig in het oog dat de Linda er een artikeltje aan wijdde. Het blad raadt de serie van harte aan … “want rechters zijn ook mensen”. De Linda haalde daarom dit fragment naar voren:

Kijken in de Ziel Rechters (20-07-15) from Fragment Gemist on Vimeo.

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: