Wie is hulpverlener van het jaar 2015?

Hulpverlener van het jaar

Elk jaar kiest de Stichting HulpvoorHulpverleners een ‘Hulpverlener van het jaar’. Hulpverleners mogen van de stichting best wat vaker in het zonnetje worden gezet. Daar zijn we het bij De Ambtenaar natuurlijk helemaal mee eens. Wij dragen dan ook graag een steentje bij.

Winnaar dit jaar is ambulancebroeder Johan Berga, die in zijn vrije tijd een schaatser redde die tijdens een schaatswedstrijd in het Thialf ten val kwam en levensgevaarlijk gewond raakte. Professioneel en betrokken, zo zijn onze publieke helden!

Hart voor Nederland bracht vorige maand de kandidaten al in beeld. De winnaar van vorig jaar was Mariska Petstra van de Meldkamer Noord-Nederland. De brandweer moet de prijs dit jaar dus aan de ambulancebroeders laten. Volgend jaar de politie?

De hulpverleners gaan op de foto met minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie.

De hulpverleners gaan op de foto met minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie.

 

 

 

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: