Een kijkje in het Paleis … van Justitie!

Wat doen al die ambtenaren nou de hele dag? Veel mensen vragen zich dat af. Een logische reactie is dan ook om dat gewoon te laten zien. Zo denken ze er bij de rechtbank in Den Haag althans over. Ze laten een medewerker in een vlog op Facebook vertellen wat ze zoal doet. En een vlog, dat is een video-log!

De medewerker in kwestie is Suzanne van Kooij, juridisch medewerker. In het filmpje hieronder (even op klikken) stelt ze zich voor. Gezien de reacties heeft ze al direct fans. Wil je meer over haar weten? Lees dan haar Rotterdamse blog. Over haar werk horen we spoedig meer!

 

 

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: