Organiseer de JAD!

Ieder jaar wordt de Jonge Ambtenarendag (JAD) georganiseerd door een team van enthousiaste jonge ambtenaren uit heel het land en vanuit alle overheidsorganisaties. Komend jaar ga ik in de communicatie commissie mijn steentje bijdragen en we zijn nog op zoek naar organisatieleden!

Organiseer mee!

De JAD is het grootste landelijke congres voor jonge ambtenaren.  500 à 600 jonge ambtenaren bezoeken de dag en zijn komend jaar welkom in Schiedam. Het organiseren is een uitdagende klus, waarbij je nieuwe werkervaring opdoet en je je netwerk uitbreidt. Ik ga voor de communicate commissie, maar je kan ook je licht laten schijnen op het programma of de logistiek! Als je interesse hebt, kun je een mail sturen naar info@jongeambtenarendag.nl. Meer informatie over de Jonge Ambtenarendag vind je op www.jongeambtenarendag.nl

 

Puck van Tilburg

Bestuurskundige. Werkt als bestuursadviseur bij de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zit in het bestuur van FUTUR.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: