Benieuwd naar de overheid van de toekomst?

Ben je van mening dat de overheid zaken anders kan aanpakken? Heb je een visie op de overheid van de toekomst? Wil je dagelijkse routines doorbreken? Kom dan naar Night to 5!

Op 26 juni 2015 organiseert DisGover Night to 5. Night to 5 staat in het teken van het verbinden van mensen die van mening zijn dat de overheid anders kan werken. We willen laten zien dat de overheid innovatief is en dat er ambtenaren zijn die het lef hebben het anders te doen. Ambtenaren die hun eigen pad creëren en buiten de bestaande kaders durven te denken. Juist deze ambtenaren krijgen deze avond het woord. Met een knipoog naar de ‘standaard’ werkdag van de ambtenaar stelt Night to 5 van 21.00u tot 5.00u op een ludieke manier het stereotype van de ambtenaar op de proef.

Night to 5 daarnaast het startschot voor het schrijven van het boek ‘De ideeën van nu, de realiteit van morgen’; een co-creatie waarin auteurs van tien generaties schrijven over hun visie op de overheid van de toekomst. Tijdens Night to 5 kun je de schrijvers ontmoeten en ideeën met hen uitwisselen. Je kunt je tijdens het even ook aanmelden om mee te schrijven aan het boek. Na afloop van het event start het schrijfproces en in het najaar van 2015 wordt het boek gepubliceerd.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op: www.night-to-5.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: