Ben jij vitaal in je werk?

“Het Nieuwe Werken” … dat was toch die hype waardoor we nu geen eigen bureau meer hebben? In veel organisaties is dat het meest zichtbare resultaat, maar eigenlijk gaat het erom dat medewerkers beter in hun vel komen te zitten doordat een betere balans mogelijk is tussen werk en privé.

Het A&O fonds Rijk noemt dat vitaliteit en heeft een test ontwikkeld waar je zelf kunt testen hoe vitaal je bent in je werk en of die hype in jouw organisatie nu een goede uitwerking heeft gehad. Al ruim 1300 mensen deden de test, dus dan kun jij niet achterblijven, me dunkt!

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: