Trots op je sociale dienst-verlening?

Trots op je vak

Divosa, de vereniging van gemeentelijke managers op het gebied van werk en inkomen, biedt informatie en instrumenten aan voor medewerkers van sociale diensten, maar ze brengen ook een online magazine uit: Trots-op-je-vak. Met streepjes ertussen inderdaad: www-trots-op-je-vak.nl.

In deze tweede editie  staan praktijkverhalen uit Almere, Breda, Doetinchem, Horst aan de Maas, IJsselgemeenten, Maastricht en Noord-Oost Groningen (in alfabetische volgorde). Er is immers meer dan één manier om beter te worden in je werk, dus dan kun je beter meerdere voorbeelden laten zien.

De site heeft ook een stelling: “jij bent zelf verantwoordelijk voor het op peil houden van je vakkennis, desnoods in je vrije tijd.” Of om het scherp te maken: ga je nu de site bezoeken … of maandagochtend?

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: