Heeft Nederland ook een ambtenarenwaarderingsweek nodig?

  • Public Service Recognition Week

Een leuk initiatief uit de Verenigde Staten: de ambtenarenwaarderingsweek. Of zoals zij het noemen: Public Service Recognition Week. Stuur een e-kaartje aan een (collega-)ambtenaar van wie jij vindt dat hij een schouderklopje verdiend heeft. Probeer het zelf!

Het initiatief komt van Govloop, het Amerikaanse ambtenarennetwerk (ooit het zusje van Ambtenaar 2.0, maar ondertussen met commerciële ondersteuning). Zij vonden dat die hardwerkende govies wel eens een pluim verdienden. Nou dat geldt in Nederland niet minder. Tijd voor een ambtenarenwaarderingsweek dus!

Nederland heeft net als de VS een ambtenarenwaarderingsweek nodig!

View Results

Laden ... Laden ...

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: