Ambtenaar in beeld: Willeke van Dijk

Meestal werken ambtenaren achter de schermen, maar steeds vaker komen we ook in beeld. Bijvoorbeeld als een televisieprogramma gewoon de expert voor de camera wil hebben. Het programma in dit geval is Kassa en de expert Willeke van Dijk, lid van het dagelijks bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB).

De vraag is waarom er zulke grote verschillen zitten tussen de bedragen die per gemeente worden gerekend voor een uittreksel uit de Basisregistratie Personen, van je eigen persoonsgegevens dus. Vanaf minuut 4 legt Willeke het haarfijn uit. Dank, collega!

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

1 reactie

  1. Willeke van Dijk schreef:

    Graag gedaan 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: