Achter de schermen bij de wereldtop

Frans de Vries aan het werkAmbtenaren doen over het algemeen hun rol in de luwte. Op de voorgrond zien we de politici, terwijl op de achtergrond de ambtenaren het werk doen. Meestal blijft dat werk onzichtbaar. Dat geeft niet. We zijn het gewend. Desondanks is het interessant om af en toe een kijkje te nemen ‘behind the scenes’.

Fijn dus dat Werken voor Nederland regelmatig blogs publiceert van ambtenaren over hun werk. In dit geval is rijkstrainee Frans de Vries aan het woord. Hij vertelt hoe hij – als één van vele ambtenaren – meewerkte om de Global Conference on Cyber Space (GCCS), die onlangs in Nederland werd gehouden, goed te laten verlopen.

Lees hier zijn blog!

 

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: