Twee militairen komen om bij helikopterongeluk in Mali

Kaart van Mali

We zetten ons als ambtenaren allemaal in voor de publieke zaak, maar sommige collega’s leggen meer in de waagschaal dan anderen. Dat bleek vandaag weer eens: twee militairen zijn omgekomen bij een ongeluk in Mali, 47 kilometer ten noorden van Goa. De NOS bericht het volgende:

“De slachtoffers zijn kapitein René Zeetsen (30) en eerste luitenant Ernst Mollinger (26). Mollinger is na de crash nog overgebracht naar een Frans veldhospitaal, maar daar bezweek hij aan zijn verwondingen. Beide vliegers zijn afkomstig van het 301-squadron van de luchtmachtbasis Gilze-Rijen.”

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden en bij de collega’s in Mali. We zullen hun goede werk en hun bijdrage aan de vrede niet vergeten.

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: