Ambtenaren in Kampen krijgen anti-pesttraining

  • Kampen

Pesten is een belangrijk maatschappelijk probleem, meldt de stichting Pesten. Of beter gezegd, de “stichting Anti-Pesten”. Onderzoek wijst uit dat ambtenaren daar nog net wat beter in zijn dan andere werknemers. Niet echt iets om trots op te zijn, lijkt me. De gemeente Kampen gaat er in ieder geval iets aan doen: elke medewerker krijgt een anti-pesttraining. Volgens de burgemeester een “onderdeel van de professionaliteit van de ambtenaar”.  Wat denk jij?

Iedere ambtenaar zou een anti-pesttraining moeten volgen

View Results

Laden ... Laden ...

 

 

Davied van Berlo

Initiatiefnemer van Ambtenaar 2.0 en Pleio. Schrijver van de boeken "Ambtenaar 2.0", "Wij, de overheid" en "De Nieuwe Overheid". Redacteur van De Ambtenaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: